top of page

Onze Paardensportbodem

De Grondslag levert bodems van topkwaliteit. Wij kunnen zowel particulieren als wedstrijdpistes van de beste bodems voorzien. Alle bodems worden gemaakt van een goede kwaliteit zand, geotextiel en al naar behoefte met fibers. 

Maatwerk

Bodems van topkwaliteit

De Grondslag BV levert uitsluitend maatwerk. Iedereen rijbaan is anders. Een binnenbaan vergt weer andere eigenschappen dan een buitenbaan. Een wedstrijdring is totaal anders dan een trainingsbak. 

Neemt u gerust contact op met Ben Agterberg. Hij vertelt u graag alles over de mogelijkheden in binnen- en buitenland en maakt voor u een offerte op maat. 

20151127_200946.jpg
IMG-20161007-WA0000.jpg

Projecten & Referenties

De Grondslag BV is al sinds 2000 actief. Daarvoor is directeur Ben Agterberg werkzaam geweest binnen het familiebedrijf de firma Agterberg. Wij hebben daarom al jaren kennis en ervaring omtrent de beste kwaliteit paardensportbodems. 

Wij voorzien in binnen- en buitenland vele evenementen van bodems. Daarnaast leggen we veel bodems voor particulieren en commerciële stallen. Een compleet overzicht kunt u vinden op de pagina referenties.

bottom of page